И април започва ударно за Константин.

Певецът винаги се е славил с купонджийския си дух и с умението си да вдига градуса на настроението. Това могат да потвърдят всички, които са присъствали на неговите клубни изяви, а тази пролет те отново са многобройни.

След като в края на март, само за седмица певецът гостува в Пловдив, Бургас и Ямбол, тази седмица отново му предстоят много срещи с публиката. На 5 април Константин ще пее в Пловдив, а на 6-ти е музикален домакин в своя столичен клуб. Още на следващата вечер той ще пътува за Хасково, за едно емоционално пролетно парти в навечерието на Лазаровден и Цветница.

Въпреки натоварената си концертна програма, Константин не пропуска да отдели време и за своето семейство. През уикенда фамилията се наслажда на прекрасното и слънчево време с разходки сред природата. За радост на последователите му в мрежата Константин сподели част от изживяванията си и с няколко снимки.

Най-коментиран кадър се оказа този, в който Коцето е на строителната площадка, а Александър и Марияна позират в багер. Друг незабравим момент от пролетните разходки на семейство Славчеви бе посещението в Столичния зоопарк.