Фолк певицата Андреа почти няма кьораво участие за сметка на хипер активността си в социалната мрежа. Въпреки това фурията с руса грива не пропусна да се изкаже по повод предстоящото затваряне на нощните заведения в цялата страна.

„Covid е политически проблем, не медицински. Трудно преживявам ситуацията, когато ни затворят. Не мога да стоя на едно място. За последния месец бях в Париж и Египет", заяви бившата половинка на Кубрат Пулев. Андреа използва предните затваряния, за да запише нови парчета, но въпреки трудолюбивостта си не може и да се похвали с особено много изяви от както заведенията работят. Това се вижда и от самата й официална страница в Инстаграм, където обикновено колежките й анонсират предстоящите си изяви, а тя едва тези дни пусна десетина сторита от клуб в Слънчев бряг, където е имала ангажимент. 

Наскоро Андреа влезе и в пререкание с колежката си Симона Загорова. Андреа се опита да й вземе микрофона на участие, но щерката на Глория безпардонно я пренебрегна. Това беше повод блондито да изригне стабилно в социалната мрежа с критики към младата поп певица.

Амбициозната Андреа обаче има план Б за кризата. След като затворят дискотеките, тя ще развива още повече своя профил в социалните мрежи. От дълго време тя се изявява и като инфлуенсър и качва снимка след снимка, много от тях правени от фотографа Тибор Голоб, с който са като дупе и гащи по почивките им.