Джордж Клуни няма никакво намерение да рискува сигурността на близнаците си Александър и Ела, които съпругата му Амал роди по-рано този месец, научи Tialoto. 

Новородените звезди вече имат лична охрана, която ще струва на родителите им по 318 000 долара годишно, разкри Daily Star.

Бодигардовете ще бдят над близнаците денонощно в имението на прочутото семейство в Лондон.

„Джордж чака много дълго време, за да стане баща и сега не желае да поема никакви рискове за здравето или живота на децата си. Бавачките бодигардове са само началото. Двамата с Амал ще глезят сериозно бебетата си“, разкри източник пред медията.

За някои решенията на актьора може да изглеждат пресилени, но неотдавна половинката му, която е адвокат по човешките права, бе обект на терористични заплахи.

През февруари Джордж сподели в интервю за сп. Paris Match, че след раждането на бебетата им тя ще бъде далеч по-внимателна и избирателна към работата си, както и самият той.

„Решихме да бъдем по-отговорни, за да избегнем излишна опасност. Аз няма да пътувам повече до Судан или Конго, а Амал няма да посещава Ирак и други места, на които знае, че не е добре дошла“, каза тогава звездата.