Джордж Клуни помолил Мат Деймън да стане кум на сватбата му.

53-годишният актьор предложи брак на приятелката си Амал Аламудин миналия месец и макар че според слуховете планирал да помоли Брад Пит да му стане кум, сега стана ясно, че е избрал колегата си в лентата "Пазители на наследството".

"Много хора мислеха, че Брад сигурно ще стане кум на Джордж, тъй като двамата са много добри приятели от години. Но вероятно той е дори още по-близък с Мат. Освен това преди много години, по време на един запой заедно, Джордж обеща на Мат, че ще го вземе за кум, ако някога се ожени, така че Мат се обади, за да му напомни", разкри запознат източник пред британския таблоид "Сън".



Но 50-годишният Брад, който работи с 43-годишния Мат и с Джордж в "Бандите на Оушън" и в продълженията му, вероятно ще подкрепи и двамата си приятели. "Брад прие новината с голяма благосклонност, но каза, че ще апострофира Мат по време на речта му", допълни източникът.

Междувременно стана ясно, че Джордж планира да организира за годеницата си сватбата на мечтите й или в дома си на брега на езерото Комо в Италия, или в Кабо Сан Лукас в Мексико, след което двамата ще се преместят в Лондон, за да може тя да продължи работата си като адвокат, пише БГНЕС.