Непоправимият доскоро ерген Джордж Клуни се изповяда с какво Амал Аламудин го е накарала да се откаже от ергенското му битие.

"Амал е удивителен човек. И е грижовна. Тя е една от най-умните хора, които някога съм срещал. И има разкошно чувство за хумор. Много са причините заради които я заобичах", сподели холивудската звезда пред Entertainment Tonight.

"Аз много се гордея с нея, когато й гледам пледоариите в Апелативния съд в Страсбург, облечена в такава една мантия. Прави силно впечатление...Симпатична мантия. Но към мантията биха могли да добавят и малко пикантност", добави актьорът.



Джордж признава, че от деня, в който за пръв път е срещнал Амал, се възхищава от нейния стил. "А това е учудващо, защото тя винаги, още от деня на нашето запознанство, демонстрира по нещо невероятно...едно такова ексцентрично, но весело чувство за мода...И как го прави, след като има 11 дела, над които работи едновременно, нямам представа. Отгоре на всичко преподава и в Колумбийския университет, но и досега казва: "Искам да сложа тази рокля". Страхотно е. Да се наблюдава това е увлекателно, защото тя има прекрасен вкус", възхищава се Клуни.

Актьорът добави още, че Амал има толкова много дрехи и аксесоари, че за тях е необходима отделна стая.

Клуни и Аламудин минаха под венчило миналата есен. Журналисти твърдят, че с примера си актьорът въвел модата на умните жени, пише БГНЕС.