Холивудският красавец Джордж Клуни се обясни в любов на годеницата си Амал Аламудин по време на гала вечерята Celebrity Fight Night във Флорида.

Клип от признанието му бе качено в мрежата и вече се радва на голяма популярност сред феновете на звездата.

Видеото разкрива не само нежните думи към бъдещата си съпруга , но и реакцията на всички присъстващи в залата гости.

„Срещнах моята годеница в Италия и ще се оженя за нея там. Това ще се случи във Венеция след няколко седмици. Искам да се обърна към годеницата ми Амал - аз много те обичам и не мога да дочакам момента, в който ще ми станеш съпруга", каза Клуни.

Междувременно в пресата се появиха съобщения, че Клуни и Аламудин ще имат две сватби - една днес, в Лондон, и една във Венеция, на 27 септември.

The Daily Mirror обаче съобщи, че на вратата на мястото, където днес трябваше двамата да сключат брак, е имало съобщение, което опровергава информацията, че актьорът и адвокатката ще станат съпрузи.

„На 12 септември Джоржд Клуни няма да се жени". Споменава се още, че информацията за всяко бракосъчетание е конфиденциална и при никакви обстоятелства няма да бъде направена публично достояние.

Служители на кметството помолиха представителите на медиите, които започнаха да се събират пред сградата още от ранни зори, да не пречат на другите планирани за петък церемонии.