Бившата репортерка на предаването "Папараци" Лили Ангелова е бременна на 100%, научи HotNews от сигурни източници. Брюнетката, чиято слава започна от първия сезон на Big Brother е в очакване на първата си рожба, но пази новината в тайна или поне до момента, в който не започне да й личи и няма как да го скрие.

Клюкарката Лили ще дари с дете ресторантьорът Станислав Костов, който има и друго семейство, но е разведен. Двамата с Ангелова са заедно от три години, но не са предвиждали брак до момента, макар и да са сгодени. Бизнесменът й подари годежен пръстен миналата година около Коледа.

Близки до двойката издават, че това не е първият им опит за наследник. Лили се е подлагала два пъти на ин витро процедури, като най-после е забременяла успешно.

Напоследък пловдивчанката Ангелова е видимо не във форма, което предизвика коментари, че си похапва в повече. Истината обаче е съвсем друга и въпреки, че плейбойката се опитваше да прикрие коремчето си с широки дрехи, новината че ще става майка е факт.