Участничката в "Биг Брадър 3" Лиляна Ангелова съвсем скоро ще пусне модна линия за бременни. Лили, която в момента е в шестия месец, съобщи, че ще представи 10 свои рокли в Youtube. По колекцията Ангелова, която стана известна и с изявите си като клюкарката Лили в "Папараци" е работила заедно с дизайнерката Лилиан Едуардс.

"В България има недостиг на рокли за бъдещи майки. Това, че сме бременни, не означава, че не трябва да се обличаме модерно и удобно през тези 9 месеца. Роклите ще са практични както за през деня, така и за вечер", сподели пловдивчанката.

Освен изявата си в модата Лили се захваща да води и своя рубрика в канала Мега мама. Там бъдещата майка ще съветва бременните с какво да се хранят, как да спортуват, какви добавки да използват и как да не качват килограми. Именно в този канал пловдивчанката ще съобщи след време пола на детето си.

Въпреки напредналата бременност Ангелова продължава да тренира - най-вече във фитнеса с специален треньор. "Много обичам да си правя масаж на корема. Вече усещам тупкането на моето съкровище", сподели за "Марица" Лиляна Ангелова.

Тя ще роди в края на юни, като раждането ще е планирано. Все още бигбрадърката пази в тайна къде ще е роди своята първа рожба - дали в родния си Пловдив, или в София, където в момента живее.