Кен Пейвс е един от най-известните коафьори в световен мащаб.

Той е работил с редица холивудски знаменитости и успя да отговори на няколко въпроса, специално за читателите на HotNews.bg.

Прочетете интервюто на поредната личност от световните Хайлайф среди...

- Чувстваш ли се звезда заобиколен от толкова много звезди?

- Не, аз съм един обикновен човек, който си върши работата добре. Това да си сред известните не те прави по-различен или по-обичан.

- Работил си с Лейди Гага, Дженифър Лопес, Джесика Симпсън, Бритни Спиърс, Ким Кардашиян, Ева Лонгория... сигурно пропускам някои звезди... Коя от всички ти е най-голяма любимка?

- Ако трябва да направя класация моето топ 3 е следното: Ева, Джесика, Джей Ло. И все пак всяка е толкова различна и интересна сама по себе си, че не спирам да се вдъхновявам.

- Да разбирам, че с Ева Лонгория си най-близък? Доколко близки приятели сте?

- Да, с нея съм може би най-близък. Виждаме се най-често и е нормално да си споделяме различни неща от нашето ежедневие. Ходим на вечери, на кино, обичаме да гледаме филми и да ядем пуканки пред телевизора.



- Кажи нещо повече за себе си, остава ли ти време за забавление?

- Не, много, но все пак ми остава - да! Не отделям достатъчно внимание на любимите си хора, но когато мога го правя качествено. Наскоро бях с мои приятели в Дисниленд - Калифорния. Чувствах се като малко дете, припомних си детските години, беше ми много забавно.

- У нас доста от личностите ни си приличат, ти обаче правиш толкова звезди и всяка една е различна. Как успяваш?

- Един професионалист трябва да се съобразява с модните тенденции, но не да ги спазва на всяка цена. Нужно е да се гледат индивидуалните пропорции на тялото, лицето... Хубаво е да се експериментира. Наскоро направихме сесия с Ева Лонгория, в която тя позира с къса коса. Това е далеч от нейния стил, но когато имаш перфектни черти може да си позволиш всичко.



- Смяташ ли да развиваш своя бизнес и в Европа?

- Да, въпреки че аз съм постоянно някъде. Затова дори и в моите салони в Лос Анджелис и Мичиган имам добре подбран екип, който ми помага и който смятам да се увеличи с времето.

- Пожелай нещо на читателите...

- Да отделят по-малко време на пороците и повече време за косата си.