Наталия Кобилкина очаква дете от любимия си грък Такис. Колкото и да се опитва да отрича, че е бременна, разликите във външния вид на рускинята, който се променя буквално с дни, я издават. За никого не остава скрито, че тя вече носи по-широки дрехи, а мъжът й често гали коремчето й.

Само преди няколко месеца Наталия обяви: „Не съм бременна, а много щастлива". Оттогава обаче мина доста време и очевидно ситуацията вече се е променила. Кобилкина пак изглежда щастлива, само че вече май е и бременна.

Талията на хубавата рускиня е все по-едра, а дрехите й все повече и повече напомнят специалните кройки за бъдещи майки. Тя през ден обикаля магазините и купува рокли с високи талии, за да крие наедрелите си форми. Въпреки това все още не признава публично, че очаква дете. Вероятно причината е в нейното суеверие, което е прословуто, но не е изключено сексоложката просто да не вижда смисъл да говори за личния си живот.



Припомняме, че преди няколко месеца тя се сгоди за своя любим. Пръстенът, който гръцкият бизнесмен Такис й поднесе с предложение да стане негова съпруга, дойде броени месеци след развода с бившия й вече мъж Делчо Добрев. Въпреки че прие бижуто, Наталия каза, че все още няма да бърза със сватбата.

Очевидно не така стоят нещата с бебето. На всички прави впечатление колко бързо качва килограми напоследък 33-годишната чаровница. „Толкова светкавично напълняват само жените с хормонални проблеми и бременните, а Наталия не изглежда като жена с хормонални проблеми", шушукат нейни приятелки. Те упорито й правят намеци за бебето, надявайки се да потвърди за деликатното си състояние, но тя упорито мълчи.

Въпреки че Наталия не държи на сватба с Такис, близките й все пак очакват да мине под венчило, преди бебето да се роди. Причината са роднините на бъдещия татко, които държали на традициите.