Наталия Кобилкина, която вече цели 8 години дава съвети и уроци за сексуален успех и се наложи като една от най-влиятелните дами в България, вече е готова със своята шеста книга. Тя ще носи заглавието "33 дни до мечтата" и ще представлява практически наръчник за овладяване на енергиите. Прогнозите са, че ще се превърне в тотален бестселър, който със своите конкретни насоки за техники и практики ще помогне на всеки да осъществи своите най-съкровени желания, като четивото ще бъде подходящо и за двата пола. Именно за това и на парти-премиерата тя кани и мъже и жени, които заедно да започнат своята личностна трансформация. На официалното събитие ще има популярни гости, които ще прочетат откъси от книгата, а тя ще бъде подарък за всички присъстващи, наред с още много изненади.


Кобилкина съветва гостите на VIP премиерата да спазят препоръката й за дрескод: "За дамите - облечете най-красивата си рокля, за да блестите ярко през цялата вечер, а за господата - облечете се стилно и официално, защото точно на това събитие можете да срещнете своята жена-мечта!"
На корицата Кобилкина също изглежда изключително стилна и елегантна, въпреки че напоследък доста се е наляла. Явно тя също е прибягнала до услугите на фотошопа.