Въпреки натоварения си график, Наталия Кобилкина намира време и... забавление! Бременната сексоложка вдигна лудо бебешко парти в традицията на американския празник „baby shower“, а ден след него отбеляза и рождения ден на съпруга си – гръцкия бизнесмен Такис Дретакис. Наталия сама сподели снимки от празничната декорация в дома си, като всеки от кадрите бе придружен с благодарствено слово към приятелките ѝ, уважили събитието.

До фотографията, на която тя позира с бяла, подчертаваща заобленото ѝ коремче, рокля, и лъчезарна усмивка, тя написа: "Щастие вече близко днес събрах любимите ми приятелки да се подготвим за това щастливо събитие :)) Важно всичко да ти е в хармония: семейство, здраве, приятели и тогава живота става един празник!" Два дни по-късно пък – на 29 януари, сексоложката сподели и снимка от личния празник на избраника си.

На нея бъдещата майка романтично се е сгушила в обятията на 41-годишния си мъж, а към кадъра е написала на английски: "Честит рожден ден на моя чудесен съпруг. Благодаря ти, че влезе в моя живот и ние сме толкова щастливи и допълващи се. Желая ти много късмет, да продължаваш да бъдеш толкова сърцат, успех, здраве и тази година да бъде много силна за теб."

източник: woman.bg