Наталия Кобилкина като нищо ще се окаже сводница, която работи под прикритието на сексоложка и организаторка на семинари за самоусъвършенстване.

Чаровната рускиня била развила цяла мрежа от контакти с мъже, които търсят дами за една нощ сред клиентките й, предава "Уикенд".

Макар да заработва като истинска сводница, хитрата брюнетка не била типичната мадам, която държи момичета на повикване. Нейната схема била далеч по-либерална и изградена така, че хем вълкът да е сит, хем агнето – цяло, твърдят запознати.

Тя не задължавала нито едно момиче да се среща с клиентите й – мъже. Всичко ставало под прикритието на нейните прословути семинари. Тяхната основна цел била да се попълва база данни на самотни дами за еднократка сексуална употреба. Ролята на Кобилкина била да свърже клиентките си с желаещите да се запознаят с тях, за което получавала съответно заплащане. Да се направи такава „свръзка“ не било никак трудно, като се има предвид, че жените, които търсят помощта й, най-често страдат от два сериозни дефицита в живота си – на самочувствие и на мъже.

Всички женски семинари се запечатвали подробно със снимки. В кадрите задължително трябвало да присъстват всичките й клиентки и то не веднъж, а поне в няколко различни пози и планове. След това Кобилкина или нейни асистенти показвали снимките на клиенти – мъже. В случай, че те си харесат някоя от дамите, ги свързвала с нея срещу определена сума. Ако и от женската страна има интерес, клиентът заплащал допълнително.
Оттам нататък Кобилкина нямала участие.