Палавата сексоложка Наталия Кобилкина пътува край морето на автостоп, видя "България Днес". Родената в Русия семейна терапевтка не се свени да се качва в колите на непознати мъже. Кобилкина очевидно е голяма фенка на адреналина от неизвестното изживяване. В последните дни сексоложката провежда семинари на тема "Коварна съблазнителка" по морските градове. Тя използва социалните мрежи, за да си търси сама превоз. Обявите във виртуалното пространство изобщо не я притесняват, въпреки риска, че не знае при кого ще се качи.


"Търся едно място Свети Влас - Варна за утре 25.07", пише палавата сексоложка във фейсбук група за споделено пътуване. В последно време тези групи набират повече популярност, като спътниците споделят разходите си за пътуване. Разбира се, има и други начини, с които возещите се могат да се разплатят при желание.
Естествено, само мъже откликват на обявата на Кобилкина. В същото време тя им предава безплатен урок по сексология в колата.
"Правете секс на полянка, край морето. Може да опитате и тройка", посъветва наскоро Наталия в свое телевизионно интервю.