Наталия Кобилкина се глези с нов мъж и нов дом за рождения си ден. Известната сексоложка се шири в чисто нов апартамент, който си е купила съвсем наскоро.

Брюнетката, която наскоро се разведе след 11 години брак, се чувства понесена на гребена на вълната. И й върви, както в любовта, така и в консултантския бизнес.

''Чувствам се по-красива и по-щастлива от всякога. Всичко ми се получава, а мечтите се сбъдват една подир друга“, споделя пред ''България днес“ Кобилкина, пише hotarena.net.

Тя е поканила 50 гости за освещаването на новия си дом, който обаче все още не прилича на семейно жилище. Както самата консултантката по брачни проблеми се шегува – има нужда от всичко, дори тенджери и чинии.



Както е известно Наталия Кобилкина преди няколко месеца се разведе след 11 години брак. С бившия си съпруг запазиха добри отношения, а за новия й приятел се твърди, че е грък, с когото скоро може и да обявят годежа си.

За бившия си съпруг споделя, че продължават да поддържат топли отношения. "Ние просто изживяхме брака си. Станахме повече приятели, отколкото съпрузи и разбрахме, че е по-добре да се разделим. Пак сме заедно - работим заедно, излизаме заедно, общуваме си постоянно. Просто вече не сме женени", допълва Кобилкина.