Наталия Кобилкина се готви съвсем скоро да се скрие от всички заради очакваното раждане. Сексоложката вече подготвя почвата за оттеглянето си от работа, тъй като смята да се посвети изцяло на бебето, без да се занимава с нищо друго. 

Понеже години наред се е борила да забременее, рускинята нямала никакво намерение да рискува здравето на детето, като работи до последния момент преди раждането. Тя планирала да се оттегли поне месец по-рано. Терминът ѝ е на 1 март. Наталия щяла да работи най-късно до края на януари, а след това – да се занимава единствено със себе си и подготовката за раждането. В момента тя провежда последния си семинар преди дългия отпуск по майчинство. Дори и него обаче води изцяло през интернет. Заради вирусите и грипа през зимата не смеела да се среща с много хора, тъй като се притеснявала, че ако се зарази с нещо, може да увреди бебето. Ето защо спряла курсовете и семинарите, които от години прави поне веднъж месечно. Била намерила руски психоложки, които да ги водят вместо нея.

Самата Кобилкина засега не правела планове кога да се върне на работа след раждането. Със сигурност в началото щяла да се занимава само с бебето, като разпредели досегашните си задължения на хората, които работят за нея. Тя обаче била наясно, че не може да си позволи твърде дълъг отпуск, тъй като това означава повечето ѝ клиенти да си намерят други психолози. Затова още от сега издирвала детегледачка, на която да повери основната част от задълженията по отглеждането на бебето, когато се наложи майка му отново да работи, пише "Уикенд".

Рускинята решила да се възползва от бременността си, като откаже всякакво излишно движение и спорт под предлог, че трябва да се пази. Тя предпочитала да си лежи и да си хапва като за двама. Благодарение на това в 7-ия месец вече била качила близо 15 килограма, които се очаква да скочат най-малко на 20, докато бебето дойде на бял свят. Това обаче не я притеснявало, а и съпругът ѝ Такис я харесвал с всички тлъстинки, които се натрупали по тялото ѝ в последните месеци.