Сексоложката Наталия Кобилкина призна пред списание LOVE style, че стяга сватба на гръцкия остров Скиатос, където е сниман филма „Мама Мия”.

Тя се сгоди за своя приятел Такис Дретакис, навръх рождения си ден на 23 ноември на Малдивите.

Любимият я изненадал с романтично пътуване до райския остров и по време на вечерята поискал ръката й с красив пръстен с диамант.

„Когато отидохме на ресторант, той започна да ме подпитва дали бих се омъжила отново, като съм се развела сравнително наскоро. Отговорих му, че не съм мислила по въпроса, но след самата вечеря дойдоха сервитьорите и донесоха три кутийки за пръстени, отворих ги и в тях нямаше нищо. Докато се чудех какво се случва всъщност, те поднесоха тортата ми за рождения ден и върху нея беше годежният пръстен.

Тогава Такис ме попита дали ще се омъжа за него, а аз помислих и казах „да”, въпреки че не планирах чак толкова бързо да сключа нов брак”, разкри Кобилкина пред LOVE style.

Щастливото събитие е планирано за юни следващата година, но противно на слуховете тя няма да покани бившия си съпруг Делчо, с когото се разделиха като приятели.

„В Скиатос има една много красива църква на върха на планината, където мислим да се венчаем, а аз ще пристигна с лодка. Вече разгледах няколко булчински тоалета и ще бъда в бяла рокля в гръцки стил”, доверява сексоложката. Тя е решила да приеме фамилията на Такис след сватбата.

Наталия е категорична, че не очаква бебе, както се говори. След като станат семейство обаче, с любимия й мечтаят да напълнят къщата с двама, трима наследници.