Известната сексоложката Наталия Кобилкина разказа всичко най-интересно пред списание LOVE style за бъдещата си сватба с любимия Такис Дреттакис на 11 юни на красивия остров Скиатос.

Там е снимана лентата „Мама Миа” и те ще се венчаят в същата църква на върха на планината, в която се оженили героите от филма. Филмът е сред любимите на Наталия и тя си казала, че ако се омъжи отново, иска да е на същото приказно място. За самата церемония сексоложката планира да пристигне с яхта.

„В Гърция е много важен църковният брак и е абсолютно достатъчен за двама души, за да станат семейство официално. Там, като се ожениш, трябва да го обявиш и във вестниците. Така че ще публикуваме информация в местната преса. След сватбата ще приема фамилията на Такис – Дреттакис”, разказва бъдещата булка.

Сватбеното тържество ще е в градината на стилен бутиков хотел в подножието на планина и със страхотна гледка към морето. Ресторантът предлага изискано гурме меню, като специалитетите ще са от гръцката кухня и ястията ще изобилстват от риби и морски дарове.

Наталия и Такис очакват около стотина гости от България, Русия, Гърция и Англия и затова двамата се колебаят на какъв език да се води сватбата и каква да е музиката, така че за всички да е забавно. Сексоложката не е поканила бившия си съпруг Делчо, защото всеки от тях вече има свой личен живот и не мисли, че е необходимо да присъства.

Наталия и Такис ще отложат сватбеното пътешествие за септември, защото и двамата са много ангажирани през юни. Решили са да пътуват до Лос Анджелис, където да си наемат кола и да обиколят Сан Франциско, Лас Вегас и Маями.