Наталия Кобилкина и съпругът й Такис Дреттакис са имали бурна първа първа брачна нощ. Това разкрива сексоложката в новия брой на списание LOVE style.

„Такис винаги е пълен със сексуални изненади и мощна енергия на горещ гръцки бог – казва Кобилкина пред LOVE style. Той е много страстен, направо вулканичен мъж.

С него винаги ми е забавно във всяко отношение. Като характер също е доминиращ и контролиращ и в същото време е много добър. Той е директен, честен и искрен и нищо не спестява, а опознаеш ли го, няма как да не го харесаш. И на мен това ми допада. Той е и изключителен психолог. Дори го водя с мен на бизнес срещи, за да може да прецени правилно човекът срещу мен. В деня на сватбата с

Такис написахме по двайсет причини защо се женим. Решихме, че ако не се разбираме или се караме, ние ще ги поглеждаме и ще се подсещаме защо сме се влюбили един в друг”, обяснава Наталия.

Младото семейство ще отложи медения си месец за септември, защото сега и двамата са много ангажирани. Те ще гостуват на роднини на Такис в Ню Йорк, а след това ще обикалят с кола Лос Анджелис, като планират да видят Сан Франциско, Лас Вегас и Маями.

Сега обаче обмислят да отскочат за няколко дни до Монте Карло, където Наталия има приятели. Това пътуване ще е за кратко, защото й предстои да развие ритрийт центъра си в Рибарица, който е нейният сватбен подарък от Такис. А дали вече младото семейство мечтае за наследник?

„Когато дойде, ще се радваме много. Работим по въпроса за бебе и всичко е Божа работа.Такис иска поне две деца”, завършва Наталия.