След дълго затишие, Андреа се върна на върха само с една песен, коментира се в бранша. При това песен-откровение за тежката си раздяла с боксьора Кубра Пулев – Кобрата. Едва ли някой има съмнение, че парчето „Егоист” е по темата. Самата Андреа намекна за това при представянето му. „За мен този проект е емоционален! Случи се в период от живота ми, в който изгубих себе си и накрая отново се преоткрих. Много исках да направим нещо повече от клип! Моментни състояния на любов, страст, падение. Всичко е изкуство и изкуството е в мен”, написа Андреа във фейсбук. Песента „Егоист” определено дава поводи за тълкувания. Текстът е на Анастасия Мавродиева и Васил Юруков. Музиката е на самата Андреа, която е и продуцент.

В клипа Андреа си партнира с британския модел Джошуа Джейсън. Както и самата певица сподели, във видеото се пресъздават „моментни състояния на любов, страст, падение”. Андреа пие на купон, на който се вихри и гигантска плюшена панда. По-нататък във видеото мечокът мери на кантар бял прах, разпръсква го, пудри си с шепи носа, което се стори доста странно на феновете, танцува сам и с жени. Блондинката пък се въргаля с британския модел. И двамата имат драскотини по телата, които изглеждат като одрасквания. Джошуа сграбчва Андреа ту за гушата, ту за ръцете, поваля я. Между сцените на ръба на насилието, има и прегръдки. Появяват се и кадри с червило с марката на моделката Николета Лозанова, която е близка приятелка на Андреа, както и на електрическа цигара.

„Колко дни след теб събирах си душата, вече спрях да броя. Докато на други чупеше леглата, счупи се в мене любовта. Малко поисках ти, но ти си егоист, егоист, заспиваш ли пред съвестта си чист?”, пее Андреа. Няма съмнение в бранша и сред феновете, че „Егоист” е личното откровение на певицата за раздялата й с Кубрат Пулев. В края на май блондинката срази всички с изявлението, че двамата са се разделили и само тя „в малка България”, не е знаела, че „бъдещия й съпруг”, като тези кавички сама бе поставила, си има сериозни гаджета. Тогава Андреа изрази увереността, че не е единствената жена, която преминава през това, вижда позитивите и уроците от ситуацията, извлича ползите. Невероятно за нея ще остане „как човекът, до когото си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, докато ти самият си бил на върха, стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора”.

Андреа изтъкна още, че е имало две страни на ситуацията, което самата тя с ужас е установила. Оправдавал себе си защо е във връзка с жената до себе си с лъжи като: „Тя е болна”, „Тя ще се самоубие”, „Тя е съсипана”, „Тя е луда”, „Тя е на тежки лекарства”. В същото време молил жената до себе си: „,Моля те, роди ми дете”, „Бъди моя съпруга, стига с тази кариера”. Андреа разкри разочарованието си от манипулирането и лъжите, за които пее и в „Егоист”.

Покрай раздялата с Кобрата, Андреа разкри и името на жената до него - Розали. Певицата с изненада разкрила, че Кубрат и половинката му са закупили имот в центъра на столицата. По всичко личи, че Андреа е решила да възроди кариерата си и успява. Само с една песен блондинката се качи на върха. Видеото й в Youtube вече има над 400 000 гледания. Почитателите й очакват с нетърпение нов проект, с който да затвърди извоюваните си наново позиции в бранша.