Боксьорът Кубрат Пулев се обадил на Валери Божинов с молба бившата му Николета да престане с нападките си срещу приятелката му Андреа.

Боецът в тежка категория е приятел с футболиста, но въпреки това му казал да укроти съпругата си, защото фолк певицата се дразнела от словесните атаки.

Като цяло двамата спортисти не вземали присърце драмите на нежните си половинки и дори се смеели с глас на интригите, които плетели една срещу друга, пише ''България днес'.

Припомняме, че новоизлюпената водеща Николета Лозанова не се сдържа и нападна в ефир бившата си най-добра приятелка Андреа.

Плеймейтката използва първото си авторско интервю с фолк певицата Цветелина Янева като повод да оплюе изгората на Кубрат Пулев, надявайки се да намери подкрепа в лицето на гостенката си.

"С Андреа не си говорим, но тя води някаква война с мен, явно й е скучно", беше само един от коментарите, които Николета си позволи да подхвърли по адрес на русата певица. И макар на няколко пъти НиЛо да заявяваше, че няма смисъл да обсъждат Андреа, тъй като въобще не е интересна, все пак водещата подсъзнателно насочваше разговора към пайнерката.

Двете се скарали, след като чалгарката поискала Лозанова да се снима в неин клип без пари.

"Аз съм казала, че аванта няма да пусна на никого в този живот, камо ли на Андреа", изпусна накрая финално нервите си Николета, което накара мнозина да я упрекнат за крайния й непрофесионализъм като водеща.

Припомняме, че преди години двете бяха известни като неразделни приятелки и не пропускаха възможност да вършеят по софийските заведения. .