Фолк певицата Андреа, която тези дни разкри другото лице на Кубрат Пулев, който и изневерявал зад гърба, понесе физически щети, видя HotNews. Боксьорът очевидно не е понесъл истината за себе си, изнесена в публичното пространство и пребил бившата си изгора.

Изпълнителката публикува кадър с насинени и нацепени устни, а към него написа: "Извинявай, че изкарах истината". Къде точно се е извършило действието и дали блондинката е подала жалба срещу Кобрата, все още не се знае.

Припомняме ви, че любовницата на Пулев се казва Розали Петрова. Двамата въртяли любов зад гърба на Андреа от четири години, като дори имат жилище на свое име. Тази информация стана публично достояние, благодарение на наранената певица. За жалост тя понесе щети от разкриването на двойнствения стандарт на боксьора. "В моят случай, за съжаление аз се подведох, че познавам добре половинката си, но се оказа, че само аз в малка България, не съм знаела, че ,,бъдещият ми съпруг“ си има сериозни гаджета“, написа също така Андреа. Тя разкри как Кобрата я изкарвал луда пред любовниците си и се оправдавал, че не може да я зареже, защото ще се самоубие. В същото време я молел да се оженят и да му роди дете.

Според добре осведомени източници Пулев кръшкал на Андреа постоянно, като някои от изневерите му се превръщали в сериозни връзки. Една от тях е знойната гимнастичка Стелиана Янкова. Поповската красавица редовно го посещавала в Германия, където Кобрата тренираше.През годините клюкари шушукаха, че Кубрат редовно малтретира физически Андреа и точно от страх тя не е намирала сили да си тръгне. Явно сега Кубрат е бесен на Андреа и я е пребил за пореден път.