Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев призна, че не одобрява голите снимки на приятелката си Андреа. Певицата много обича да се снима с оскъдно облекло и това неведнъж е ставало повод за скандали с Кобрата. Карали сме, ултиматум съм й поставял и какво ли не. Не съм ОК с тези снимки но... Някой път ще ми кипне и ще стане страшно, заяви Кубрат пред камерата на “На кафе”. - Аз съм зодия телец и съм много търпелив, но когато премине една граница, един момент, когато мине, става страшно и тя трябва да внимава да не минава тази граница...

Андреа е певица, много е талантлива. Прави много международни проекти, има много фенове и това не е случайно. Тя е много истински, хубав човек. Има неща, с които да се похвали, а не да прави просто голи снимки, евтини снимки.”

Официалният претендент за световната титла на IBF коментира и поведението на Андреа по време на мача му с Хюи Фюри. “Андреа е емоционална като всяка жена, само че тя е малко повече емоционална. За съжаление, не може или не иска да се преборва с тези емоции. В залата напрежението е огромна, особено за близък човек. Тя може би искаше да се качи на ринга. Сестра ми каза, че няма да дойде, защото не може да го гледа това нещо.”, каза Кобрата.

източник: Спортал