Кубрат Пулев е забранил на нежната си половинка Андреа да се среща с най-добрата си приятелка Моника Валериева.

Кобрата не искал любимата му да общува със скандалната Моника, защото смятал, че тя влияе зле на фолк певицата, издадоха приближени до Пулев, пише "Всеки ден''. Андреа и Моника са първи дружки от доста години и бръмчалката, която имитира Николета Лозанова, набра популярност именно покрай приятелството си с чалга фурията.

Спортистът е решил да сложи край на дългогодишното им приятелство и забранил на годеницата си дори и да се чува по телефона с брюнетката. Той се е обадил и на Моника, като със сериозен тон и в прав текст й заявил да забрави номера на пайнерката. Двете красавици не могли да приемат факта, че няма да се чуват и стигнали до решението да го играят скарани. Поради тази причина те пуснали слух из медиите, че са в люта вражда.

*Моника, Андреа и Кобрата

*Андреа и Кобрата

„Това, което се твърди - че са скарани, е лъжа. Те се чуват всеки ден, но тайно от Кобрата, а пред него го играят сдърпани. Двете няма как да прекратят приятелството си, защото са много близки и ги свързват много неща", издават в светските среди.

Красавиците измислили схема и Валериева си взела нова СИМ карта, която била само за разговори с русата й приятелка. Пред Пулев Андреа твърдяла, че вече не поддържа никаква връзка с Моника и дори е изтрила номера й от телефонния си указател.