След като Гери-Никол сe гаджоса с ММА боеца Дани Илиев, сега с негов колега се е хванала колежката й Тита. Силистренската певица отскоро има афера със звездата по бойно самбо и ММА Недко Николов. Татуираният мускулест мъжага и блондинката са заедно от два месеца и са неразделни. Тита и новото й гадже непрекъснато обикалят заведенията по морето и вече не крият отношенията си. Самият Недко е родом от Свети Влас и дълго време е участвал в състезания по бойно самбо и ММА, а напоследък рекламира в социалната мрежа фирма за бързи кредити.


По всичко личи, че новият любим на Тита не страда от липса на финансови възможности. Недко демонстрира вкус към лукса, снимайки се непрекъснато в най-актуалните заведения по морето и в София. Татуираният боец се фука, че е облечен от глава до пети само с маркови дрехи, носи скъпи часовници, а автопаркът му включва различни лъскави модели Мерцедес, произведени през последните години. Горд с подвижните си играчки, Недко обича да се снима покрай автомобилите си, на яхта и най-често с наргиле в ръка.

За краткото време, в което са заедно, с Тита успяха да се забъркат в грандиозен скандал. Регионални сайтове информираха, че преди две седмици Недко нападнал фолкпевеца Меди с ресторант в Слънчев бряг. Грозната сцена се разиграла на разсъмване. ММА боецът и Тита седели във въпросното заведение заедно с няколко гардове, когато се появил Меди със свои приятели. Компанията се настанила на съседна маса, а малко след пристигането им Недко извикал към фолкпевеца: "Като влизаш, ще се научиш да поздравяваш". След това станал от мястото си и застрашително се насочил към него.

Последвали грозни ругатни и агресивно поведение, но в последствие нито Меди, нито Тита пожелаха да коментират случката, пише "Галерия".