Пълната версия на представлението „Когато котката я няма“ е готова и ще Ви покаже една изключителна смесица от театър и наука.

Чудили ли сте се защо понякога взимаме решения, които не искаме. А как се поражда лъжата? Защо мъжете изневеряват на жените и обратното. А какво би направил един мъж, за да запази жената до себе си?

Тези и още много въпроси от човешките взаимоотношения изследва пълната версия на проекта „Когато котката я няма“, чрез точно формулирани психологически експерименти, вдъхновени от комедийната линия на представлението.

Симбиозата между театър и наука е представена по уникален начин от екипа, създал спектакъла –  актьори от трите водещи университета за изучаване на актьорско майсторство в София – Любен Гройс, НБУ и НАТФИЗ. Съчетанието между различните типове на образование и професионалното израстване на актьорите дава на представлението един нов и нетрадиционен подход.

Това, което ще видите в тази пиеса са моменти, които  присъстват в живота на всеки един от Вас и ще Ви дадем причина да се замислите над собствените си действия, желания и мечти. Забавлявайки се с непрестанния хумор в случките и отношенията между персонажите, вие ще научите интересни факти за живота и за това, как се случва той!

Допълнението към иновативната и уютна атмосфера е и мястото - едно невероятно комфортно заведение  в центъра на София, където наслаждавайки се на любимата си напитка ще станете част от света на героите, ще припознаете себе си и собствения си живот и ще си тръгнете заредени с усмивка и нови идеи.

След успешното представяне на комедийната част от представлението, екипът разработи психологическите експерименти заедно с психолога Снежина Стоянова и умело ги съчета с неподправения хумор и непредвидените ситуации в пиесата, което направи проекта цялостен, новаторски и много интересен.

Представлението ще се проведе в 19 ч. на 27.11.2012  в Music club „Studio 5“, НДК, Вход А3

Оригинален текст на пиесата:  Джон Мортимър и Браян Кук
Психология и експерименти:  Снежина Стоянова
Режисьор и сценарист:  Иво Йончев
Музикално оформление: Владимир Цветков
Дизайн: Мариана Иванова и SonicomIT
Декор и костюми: Дария Николова
Фотограф: Дориан Тодоров

Участват:
Джордж - Владимир Цветков, ТК „Любен Гройс“
Милдрид – Сабина Коен, ТК „Любен Гройс“
Етел – Деница Георгиева, ТК „Любен Гройс“
Хъмфри – Боян Тонев, НБУ
Дженифър – Елени Декидис – НАТФИЗ
Шърли – Дария Николова - ТК „Любен Гройс“
Студент 1 – Станислав Стефанов – НБУ
Студент 2 – Асен Стоев, НБУ