Развръзката от уникалния социален експеримент „Женени от пръв поглед” е положителна за две от трите двойки, избрани да участват в него.

Светлана и Стефан и Атанас и Антония избраха да останат партньори и след предаването, а Георги и Гергана философски решиха, че е по-добре и за двамата да разделят своите пътища.

Според експертите предаването даде възможност на много хора да припознаят своите проблеми с тези на участниците и да ги преосмислят, като през цялото време чуват професионалните мнения и съвети.



Освен отговора на най-важния въпрос в „Женени от пръв поглед”, зрителите видяха и какви заключения си е направил всеки участник след най-интензивните му пет седмици. Шестимата младоженци обясниха, че експериментът им е дал отговори на много въпроси и в никакъв случай не съжаляват за участието си в него.

Единствено Георги призна, че се чувства психически натоварен, но се надява еуфорията скоро да отшуми и положителните спомени да надделеят. Двамата с Гергана няма да се откажат да търсят любовта и се надават тя да ги приеме такива каквито са. Останалите две двойки имат сериозни планове за бъдещето и вярват, че са срещнали любовта, благодарение на експеримента.



Този петък от 21 часа ще разберем как шестимата участници продължават животите си три месеца след края на експеримента. Те ще бъдат гости в студиото, където заедно с експертите ще дадат отговори на всички въпроси в „Женени от пръв поглед-финалът”.