Най- вероятно Десислава вече е позабравила първата си значима любов.

Докато живеела на квартира, още в ученическите си години, ДесиСлава успяла да омая политик.

Русата красавица завъртяла главата на СДС-активист от Хасково. Той е първият влиятелен мъж в живота и, но за сметка на това има мнага малко любов във връзката им.

Американски страсти

Първото й гадже зад Океана е знакова личност. ДесиСлава не само открива пътеката на “американските турнета” за своите колежки, но и се влюбва в нашенец. Той се казва Михаил, а тя е толкова влюбена, че се оттегля за молко от подиума, за да му роди син.

Вафлени изкушения

По това време певицата има кратки връзки с Руслан Мъйнов, Коста Марков и Димитър Батков. С Димитър Батков Деси преживява кратка, но чувствена афера. Той е важен за нея дотолкова, че я запознава с еднствения и законен съпруг Галин “Вафлата”.

Наследникът на фабриката за шоколадови изделия успява да спечели сърцето на сина и. Тя е впечатлена от доброто му и щедро сърце, а той сбъдва мечтата- да се види в бяло. За съжеление бракът им продължава само една година.

Любов в кризисен момент

Чак сега красавицата реши да покаже кой е новият мъж до нея. Светлозар Савов не само взема ума и, но и я подкрепя финансово. “България Днес” твърди, че ДесиСлава е изцяла на издръжката на Светлозар.