Колкото повече наближава финалът, толкова повече напрежението в Къщата се засилва. Нервите на Съквартирантите не издържат и при всеки малък повод се стига до словесни нападки и обиди. Вече са ясни двата враждуващи лагера - Евгени Минчева и Ваня Червенкова срещу Соня Колтуклиева и Борислав Атанасов.

Тази вечер ще видим как съюзниците се подготвят за полуфиналната битка - те ще анализират събитията дотук и ще се опитат да прогнозират как ли зрителите на Нова възприемат както тях, така и техните врагове.

Миналата седмица „Пощенската кутия на номинираните" успя да нажежи обстановката в Къщата до краен предел. Съквартирантите чуха за себе си не особено приятни констатации и трябваше да отговорят на доста пиперливи въпроси. Тази вечер ще станем свидетели на първите номинации очи в очи, след които ще стане ясно и кои са първите финалисти в сезона на "Биг Брадър Ол Старс". Няма никакви съмнение, че враждуващите лагери ще си кажат истината в лицето, а на чия страна ще застанат неутралните Деси Слава и Джаферович, предстои да разберем, пише ''Всеки ден''.



По време на живото предаване тази вечер ще проследим и продължението на романса между Деси и Зарко. Първоначално певицата беше силно шокирана от появата на ММА боеца и дълго време го наблюдаваше отстрани с невярващи очи. Малко по-късно Деси Слава няма да се притесни от десетките камери в Къщата и ще изплаче болката си пред доскорошния ѝ любим. Дали Зарко ще отвърне на чувствата й, дали ще отговори на въпросите, чиито отговори наранената ѝ душа търси вече половин година? Дали любовта им ще се възроди под покрива на най-известната Къща в България - всичко това ще научим тази вечер от 20 часа по Нова.