Новата година ще донесе обич и емоция в домовете на някои от популярните звезди у нас. През 2019-а те ще изпитат най-голямата радост – ще станат родители.

Антония Петрова

Носителката на титлата „Мис България“ за 2009-а ще стане майка на син. Миналата година през юни тя мина под венчилото за втори път. Антония и съпругът ѝ – Ивайло Батинков, до този момент не са имали деца от други свои връзки. В тв интервю неотдавна миската сподели, че синът им е най-обичаното бебе. Двамата влюбени са в очакване да станат родители в края на януари – началото на февруари.

Алекс Богданска

Съвсем скоро, буквално до дни, моделката ще гушне бебето си. Съпругата на „лудия репортер“ Дани Петканов ще бъде мъжка майка. Тя и репортера се ожениха в Къщата на „ВИП Брадър“ в края на 2017-а. Няколко месеца след сватбата двамата обявиха в социалната мрежа, че очакват наследник, като показаха снимка на бебето от ехограф. Според появили се информации Алекс ще роди в частна клиника, а Дани ще бъде неотлъчно до нея през целия ѝ престой в клиниката.

Светлана Василева

Позната от различни конкурси и тв предавания, Светлана Василева също е сред популярните лица, които ще се сдобият с дете за първи път през 2019-а. Тя и съпругът ѝ – Християн Гущеров, очакват момиче. Това ще е първото дете и за двамата. Преди време Християн бе женен за фолк певицата Мария, но двамата така и не се сдобиха с наследници. Малко, след като сключи брак със Светлана, влюбените оповестиха, че семейството им ще се увеличи с нов член. Самата Светлана е споделяла не един или два пъти, че много обича децата и мечтае за голямо семейство, което да наброява поне три деца.

Поли Генова


През пролетта певицата ще се радва на момченце. Тя още обмисля как да се казва малкият, тъй като името му трябва да звучи добре и с фамилията на бащата, който е холандец. Заради любовта си към Поли любимият ѝ се е преместил да живее в България и е започнал да учи нашия език. Наред с очакването на най-важното събитие в живота си, Поли работи и подготвя своя първи самостоятелен албум. Да видим кое първо ще види бял свят – албумът или бебето.

Петя Дикова


Водещата на предаването "Cool...t" е бременна и очаква появата на своето дете в началото на пролетта. Това ще бъде първо бебе за Петя Дикова, както и за любимия ѝ - писателя Илиян Любомиров. В края на 2018-а Петя сподели в ефир, че очаква дете. Дъщерята на журналиста Сашо Диков и актрисата Аня Пенчева ще бъде мъжка майка. Най-вероятно малкият мъж ще носи името Александър - на дядо си. Името избрал таткото - Илиян.

Жената на Део

Део ще стане баща за втори път. Той вече има един син – Борислав, който се роди през април 2016-а. Део и неговата любима – Мариана, разкриха, че са в очакване на нов член в семейството, като преди време споделиха тяхна обща снимка в социалната мрежа, на която се вижда, че половинката на блондина е с наедряло коремче. Двамата ще станат родители през февруари.

източник: woman.bg