Възрастен мъж от Казанлък беше единственият гост на популярното шоу за преобразявания „Като две капки вода", което за първи път в своята телевизионна история се проведе без публика в понеделник. Бившият учител Стефан Цокев колекционира подписи и писма от популярни лица вече 50 години, като е събрал 500 автентични спомена. А в понеделник вечер увеличи колекцията си с автографи от всички участници в предаването, съобщи Нова телевизия.

Като верен фен на „Като две капки вода”, г-н Цокев не е пропуснал нито минута от предаването. А в третия лайв от осмия сезон той се оказа и единственият зрител в залата. Сподели, че преживяването го е подмладило с най-малко 20 години. "Никога не съм получавал такъв подарък", категоричен бе г-н Цокев. В залата обаче бе и Папи Ханс, който изгледа превъплъщението на Димитър Маринов в неговия образ.

Актьорът от Холивуд изпя парчето „Кекс”, а Папи Ханс се похвали в инстаграм със снимка между две кукли от залата на „Като две капки вода” и написа: „За пръв път в историята на най-гледаното предаване в България, нямаше публика. Тоест, имаше един човек. Здрасти”. Така всъщност се заформи истинска битка за честта да си единствен гост на шоуто, което все още не е обявило дали и следващата седмица ще мине без публика.

снимки:нова телевизия и красена ангелова