Съпругът на Венета Райкова, с който тя обяви, че се разделя след 13-годишен брак вчера, е доста познато име в българските светски среди. Тихомир Георгиев, по-известен като Тишо от първия сезон на „Биг брадър”, е роден на 17 април 1973 г. в София. След края на риалитито животът му се промени напълно – първо се обясни публично в любов на тв водещата Венета Райкова, след което двамата се ожениха. Той управляваше индийския си ресторант „Тадж Махал”, а в момента е шеф на верига казина.

Тихомир с баща си

„Първата ни среща беше на 31 декември 2004 г. и заедно посрещнахме новата 2005 г. в моя ресторант „Тадж Махал”. Влюбих се в нея от пръв поглед, а преди това, докато участвах в „Биг брадър”, просто съм казвал, че имам симпатии и я харесвам като жена, но влюбването е по-сериозно нещо”, казва е Георгиев в интервю. Венета пък засне първата си среща и я пусна почти изцяло в предаването, което тогава водеше-„Горещо”.Преди сина им Патрик да се появи на бял свят, Тишо решава да подаде молба за развод. Това се случва през 2007 година, след като двамата участват в нов сезон на „Биг Брадър”, където продуцентите намекват, че Венета е имала връзка с Тодор Славков. 

Малкият Тишо(вляво) с брат си

„Причината е, че по това време все още напасвахме характерите си един към друг и често се карахме за дребни неща. Изкарахме цяло лято разделени, а когато се събрахме, никой не е искал прошка от другия, просто осъзнахме, че не можем един без друг”, обяснява решението си той. Райкова пък сама е признавала многократно, че първа е започнала сдобряването, като се появила на летището при връщането на мъжа си от Куба, където бил с приятели и си го прибрала у дома.

След тази случка двамата непрекъснато демонстрираха, че са здраво и силно семейство и обграждат сина си с много любов. Тишо винаги е отхвърлял намеците, че Патрик е дете, заченато ин витро. Той е категоричен, че са успели да го направят само за три месеца, след като осъзнали, че са готови да бъдат родители. Днес той е второкласник и се учи отлично. Заради него родителите му се зарекоха, че няма да дават интервюта за развода си, в който повечето им фенове все още отказват да повярват.