Изпълнителите на телевизия “Планета” са в трескава подготовка за церемонията по връчването на Годишните музикални награди.

Още по-нетърпеливи са многобройните фенове, които броят оставащите дни до заветната дата, 2 март. В бляскавата обстановка на зала EFE - Hotel Marinela в София, на специална VIP церемония, за 14-ти път ще бъдат връчени така жадуваните статуетки.

В момента тече финалното гласуване, което ще продължи до 29 февруари и ще определи кои са победителите в 15 категории. Една от най-интересните категории е тази за “Посланик на българската музика зад граница през 2015”. Целогодишно звездите на телевизия “Планета” пътуват из целия свят, за да радват нашите сънародници, които са далече от Родината.

Анелия и Глория съвсем заслужено намериха място сред шестте финалисти, защото техния принос за популяризирането на българската музика е наистина голям.

За никой не са изненада и другите две имена, които поддържаха българския дух жив, а именно Джена и Ивана. Отдадохте дължимата чест и на още две от топ изпълнителките на “Планета”, а именно Преслава и Роксана.

Остават Ви броени дни да дадете своя глас за своя фаворит, както на официалната интернет страница на телевизия “Планета.