Какво се изисква, за да си ангел на Victoria's Secret? Да си с божествено дълги крака, да си секси и да се открояваш с магнетичен поглед, разтопяващ сърца. Дамата, за която ви разказваме днес - изящната Барбара Палвин, притежава всички от изброени характеристики, затова и не се учудваме, че точно тя е новият ангел на емблематичната марка за бельо.

Но няма как да не подчертаем, че фигурата на Барбара е далеч по-пищна и женствена от тези на повечето ангелите на Victoria's Secret. Тази подробност донесе само позитиви на бранда за бельо и няма да е пресилено, ако кажем, че интернет обществеността е във възторг от Барбара и факта, че точно тя ще е част от лицата на марката. Красивата Барбара е на 25 години и е от Унгария. Вратите на модния свят се отварят за нея, когато тя е едва на 13 години.

Открита е случайно в Будапеща, а кариерата ѝ потръгва стремглаво нагоре четири години по-късно, когато заминава за Азия. Проектите на азиатския пазар бързо я превръщат в търсен модел и тя започва да дефилира за модни къщи като Prada, Chanel, Miu Miu и Vivienne Westwood. Младата дама e дефилирала за Victoria's Secret за първи път през 2012, а след това и през 2018, но от броени часове вече е официално един от ангелите на бранда. Чест, която досега не е била оказвана на модел от Унгария.

източник: woman.bg