Зрители на Big Brother се чудят с какво се издържа Златка Райкова и откъде има пари, за да поддържа високия си стандарт.

Само преди дни блондинката сподели съвсем спокойно, че изкуствените кичури, които носи върху главата си, са на цената от 1000 лева. Предвид факта, че екстеншъните трябва да се поддържат добре и да се сменят, любопитното е кой плаща цената им.

Самата Райкова разкрива в анкетната си карта за Big Brother, че денят й преминава по един и същи начин - закуска, фитнес, обяд с приятеля ми, почивка, вечеря с приятеля ми, пише bliasak.bg.

От тази наситена с ангажименти програма ясно си личи, че еротичната моделка не работи и няма от къде да си докарва пари. Най-вероятно приятелят й Жоро й помага финансово, тъй като според клюката той изкарва пари като се бие в чужбина.

Припомняме, че единствената професия, в която Златка се е проявявала откакто стана популярна, е тази на сватбен агент. Агенцията й обаче фалира много бързо, тъй като никой не се довери на моделката за организацията на този важен ден.