Тази седмица “Звездно“ среща зрителите на телевизия “Планета“ с една от най-прогресиращите в последните години звезди на музикална компания “Пайнер“ - Татяна.

Певицата се радва на успеха на най-новия си музикален проект - “До три“, който определено успя да се наложи сред хитовите заглавие на сезона. Татяна разкрива, че този път е била доста по-смела откъм провокация, но въпреки, че е търсила комерс, все пак представя реални случки и нещата от живота.

“Аз съм от хората, които страшно много обичат и то силно, много държа на приятелите около себе си, но когато усетя предателство аз наистина съм склонна да бъда много крайна“, признава певицата и прави препратка към видеоклипа на “До три“. Татяна споделя, че този път идеята за видеореализацията е била изцяло нейна, а режисьорът на лентата Йордан Петков веднага я е приел, пише planeta.tv.



В унисон със слогана на предаването “Звездно – тайни няма“, Татяна разкрива от кого всъщност е огромния букет от 101 рози, които получи по време на своето участие в Белгия. Певицата гостува за първи път в Гент, където бе посрещната изключително топло, както от организаторите на събитието, така и от публиката, която отдавна имаше желание да чуе на живо звездата на телевизия “Планета“.