Два въпроса измъчват феновете на „Маскираният певец” най-много след първото предаване-участва ли Димитър Рачков в шоуто и под коя маска и коя е Хищницата, за което Азис не спира да говори в социалните мрежи. Както вече писахме, няма съмнение, че зад че зад маската на черния Ангел се крие певицата Есил Дюран. Азис също бързо я разпозна, тъй като освен колеги, те са и много добри приятели. Според преобладаващото мнение в социалните мрежи Булката е Райна, макар че доста гласове има и за Галена заради нейния афинитет към розовия цвят.

Зрителите са категорични още, че Баба Яга е актьорът Иван Юруков заради гласа му, докато мнението за Златният клони от самото начало към Петко Димитров. Не липсваха подозрения, че това може и да Мон Дьо, но той категорично отрече участие в предаването още в неделя. Сериозно колебание обаче разделя феновете на Рачков, които се чудят дали той е Бебето, Мозъкът или Змията. Азис бе категоричен, че зад Хищницата се крие Малина, но повече зрители залагат на Луна.

Тя обаче си спечели омразата на зрителите на „Като две капки вода” и едва ли продуцентът Маги Халваджиян отново би я поканил толкова скоро в свое предаване. Нищо чудно обаче зад червената изкусителка да стои именно вечната президентка, защото тя приема участия, без много да се пазари, а бюджетът на предаването е свит заради ковид кризата.

Сред другите изненадващи предположения за Хищницата е Соня Васи, която има опит в пеенето като част от дуета на братя Аргирови. Зад маската на Палячи се крие или Мария Илиева, или Милица Гладнишка, смятат феновете, но част от тях залагат на Теди Кацарова. Книгата се оказа трудна за разпознаване, като предположенията са за Йорданка Христова, Катя от "Ритон", Петя Буюклиева и Нели Рангелова. Очите пък най-вероятно е Люси Дяковска.

Плашилото също е любопитен образ, най-много гласове кой се крие зад него си делят Калин Врачански и Ваня Джаферович. Зад маската на Светлината, която впечатли най-силно журито откъм костюм, се крие вероятно Мила Робърт, Стефан Илчев, Поли Генова или Камелия Воче.

Макаронът бе оставен за финал и вдигна панелистите и хората в залата на крака със своето прочувствено изпълнение. Всички са категорични, че това е професионална певица и е най-добрата в този сезон. Според наблюдателни зрители зад тежката маска се крие или фолкпевицата Деси Слава, но е възможно да е актрисата Неве или Йоана Сашова от "Гласът на България". Уликите обаче уточниха, че тя е от Южна България, а в кадър се видяха липи, така че може зад тази маска да пее Мария или пък актрисата Мая Бежанска.