Чисто новите гърди на фолк певицата Алисия са платени от БФС. Гаджето на фолк певицата Алисия Ники Михайлов, спонсорирал новите подобрения по тялото на любимата си с подкрепата на баща си.

Отлично информирани източници коментират пред хотарена.нет, че сумата заплатена за операцията е между 2 500 и 3 800 евро. Процедурата била извършена от известен пластичен хирург в столицата.

Новите силиконови импланти на Алисия са платени не с друго, а с премии от националния отбор. Шефът на БФС сдържа обещанието си и плати отборна премия в размер на 40 000 евро на националите, пише lifestyle.bg.

Футболисти коментират, че Михайлов-младши редовно заделял от припечеленото за разкрасителните процедури на Алисия. Футболистът дори долетял от Холандия, за да я придружи при пластичния хирург.

По време на срещата между влюбените се разразил минискандал относно вида на гърдите. Накрая Алисия надделяла и наложила мнението си кръглите импланти, коментират служители.

Говори се, че преди дни фолк певицата е посетила и друг известен пластичен хирург, за да направи носа си същия като този на Николета Лозанова. Май футболистът се е заел сериозно със задачата да превърне половинката си в копие на съпругата на Валери Божинов.