Млада и красива блондинка, която успя да разведе Красимир Ванков, коли и беси в продуцентската му фирма, пише „Уикенд”. Амбициозната хубавица първоначално се трудела на скромна длъжност в компанията на телевизионера, която през последните години взе да набира все по-голяма скорост. След като преди 4 години започнала любовната им афера, далеч по-младата от него дама била издигната до директорски пост.

Ванков редовно бил засичан в компанията на сексапилната блондинка, която се изживявала като истински тартор на снимачната площадка на продукциите на продуцента. Заигравката им започнала да става все по-сериозна, а преди 4 години достигнала до ушите на половинката на Краси – Невена Бозукова-Неве. Актрисата взела решение да го напусне и да сложи край на 18-годишното им съжителство.

В шоу средите се мълви, че Ванков не бил безразличен и към някои от участничките в риалити сериала „София ден и нощ”, който продуцираше. „Раздялата ни бе общо решение, нямаше смисъл да се опитваме да се сдобряваме, защото връзката ни бе изчерпана”, призна в тв интервю 48-годишната блондинка. По ирония на съдбата наскоро продуцентът успя да се уреди с комедиен сериал по БНТ, който ще се казва „Аз и моите жени”. Неве преживяла раздялата много тежко, още повече, че тя така и не дочака от Краси предложение за брак. Днес Краси шофира скъпарски „Мерцедес” и живее в тузарски палат от 200 кв.м в затворен комплекс в полите на Витоша.

В съседство на неговия имот имение притежава бившия държавен глава Росен Плевнелиев. Компанията му „Идалго Прадакшънс“ произвежда предавания, интернет поредици, ток шоута, филми, разнообразни риалити формати и рекламни клипове. Фирмата на Ванков разполага и с дублажно студио, в което озвучава филмови продукции. Краси е продуцент на хитовите сериали „Етажна собственост”, „Братя” и „Ол инклзив”, 574 епизода на риалити сериала „София: Ден и Нощ”, 189 епизода на „Съдби на кръстопът”.