Млада народна певица не само вдигна на крака публиката в „Гласът на България“, но и бръкна в душата на закоравелия рокаджия Иван Лечев. Полина Димитрова разчувства треньора с космическото си изпълнение на „Вез ден Рада“ и го накара да дръпне пламенна реч в прослава на родния фолклор. Очите на китариста на „ФСБ“ се замъглиха още при първите строфи на песента. „Когато аз и колегите ми чуем български фолклор, замръзваме като препарирани“, развълнува се Лечев пред 22-годишната Поли.

Думите му трогнаха участничката, но вместо при него, тя предпочете да отиде при Камелия. Предпоследният епизод от кастингите на тъмно в най-гледаното музикално шоу срещна публиката и журито с 10 изключителни таланти и техния турбулентен житейски път. Зад всеки глас на сцената се разкри драматична лична история, а най-талантливите продължиха напред, като заслужат обърнатите столове на Камелия, Михаела Филева, Графа и Иван Лечев.

Силно завръщане в състезанието за вокални таланти направи и 29-годишен готвач от Трявна, който не успя да впечатли треньорите преди две години. А край на епизода с размах и увереност сложи украинец с български корени, и ще заслужи най-големия комплимент от Камелия - попфполк звездата му даде титлата "певецът с най-мощния глас, изпълвал сцената на шоуто този сезон".

снимка:bTV