Само седмица след влизането си в Къщата на Big Brother All Stars една звезда ще я напусне.

Бони, Христо, Емил и Петя са четиримата номинирани, а тази вечер ще видим най-лошите страни, които те показаха в предаването до този момент.

Студиото на Ники Кънчев ще бъде окупирано от красиви и умни жени. Албена Вулева, Ива Екимова, Никол Станкулова и Славена Вътова ще размишляват над реакцията на Катето, след като беше посочена за най-голям лицемер от Петя на живо в „Голямата уста”.



Артистичната певица се опита да излезе от неловката ситуация, като обяви казаното за актьорска игра, а тази вечер ще разберем кой й повярва и кой не. Калина е съквартирантът, който ще застане плътно зад гърба на Катето и ще разкрие някои от причините да не харесва Петя Буюклиева.

Малко по-късно в студиото ще влязат защитниците на четиримата номинирани. Big Brother е подготвил специални видеа, в които номинираните съквартиранти ще покажат най-лошите си страни в Къщата до този момент.

Ще бъдат ли достатъчно убедителни защитниците, за да спасят своя герой от елиминация и какво толкова лошо показаха любимите риалити звезди само за една седмица, прекарана в изолация, предстои да разберем.