Макар да се опитва да се застрахова срещу ново обвинение от сорта но онова на Слави в „Жълтата гостенка”, че списва „парцальок”, вестник „Супер 19 минути” лекичко лансира скандална възможност.

Тя касае получилата голяма популярност напоследък актриса от филма Love.net- Койна Русева. Според данни на репортери на вестника, Койна, наричана българската Марлене Дитрих, заради „ревност” към количество кокаин, което трябвало да си подели с още двама свои колеги, вдигнала необуздан скандал в тоалетната на апартамент, в който се вихрел звезден купон със светски личности в центъра на София.

Във WC-то се усамотили Койна Русева, Захари Бахаров и Деян Донков. Когато тримата другари се намърдали в твърде екстравагантното за почерпката с коката място, освен че им било тясно, но и подялбата на опиата не минал без проблем, пишат от kliuki.bg

Изведнъж се надигнал гласът на дамата, който бързо-бързо преминал в крясъци. Конфликтът й с другите двама бил заради твърдението й, че смъркали повече от нея и така нарушавали правилата на играта.

Майката на три деца – Койна Русева, сама е афиширала зависимостта си от алкохола, сигурно до голяма степен на шега, като е твърдяла, че е професионален алкохолик. И в двата случая, наистина може да става дума за преувеличение и за някаква игра, така че твърденията за скандалните зависимости на актьорите да са безпочвени.