Емилия изля публичната си злоба по адрес на бившата си съперница в леглото на Коко Динев - Анелия. С това си навлече гнева, както на фенове, така и на самия Динев.

"Нашето неразбирателство не е заради Коко. Само лоши неща съм видяла от Анелия, и то много лоши. Дано да дойде ден, в който да споделя какво се крие зад тази нейна усмивка", споделя Емилия пред седмично списание.

След това изказване Коко много се вбесил на Емилия. Най-вече, че не спазва добрия тон и й вдигнал грандиозен скандал, пише "Шоу".

Вместо да се стресне, блондинката заяви, че не й пука: "Каквото и да кажеш, каквото и да правиш, винаги ще има недоволни!!! Затова живей, както ти се иска!", написа тя на стената си във Фейсбук, а малко по-късно добави: "Казах каквото мисля и си заставам зад думите. Ваше право е да си изразите мнението, хубаво или лошо, аз съм длъжна да го уважа!!!"

Макар Анелия и Коко да са отдавна разделени, Емилия не спира да се връща към връзката им. Според нейни близки тя е бясна, защото Анелия е единствената, която успя да го накара да сключат брак. На Емилия също й се искало, но нямало да стане, цитира lifestyle.bg.

Анелия от своя страна заяви, че само съжалява съперничката си, която се чудела какво да измисли, само и само да привлече вниманието към себе си."Чак ми става мъчно за нея, чуди се как вдигне шум около себе си", заяви лаконично Анелия.