Коко Динев зарязал бившата си съпруга Анелия заради скандална сцена, на която станал свидетел и едва не получил инфаркт.

Благодетелят на "Локо" (Пловдив) заварил половинката си в тоалетната на бившия хитов фолкклуб "Домби" да прави орална любов на друг мъж. Динев едва не припаднал, защото ощастливеният баджанак се оказал не кой да е, а... кумът на сватбата им и бос на ВИС-2 Георги Илиев.

Шокиращата новина разкри приближен на маститите бизнесмени, пише ''България Днес''. Тайната е крита години наред, дори и след разстрела на покойния застрахователен бос, герой на стотици криминални поредици.

Аверът на оказалите се баджаници Илиев и Динев бил сред малцината им високопоставени приближени, които спешно организирали неделен обяд в ресторант "Лебед" в Панчарево, на който двамата да бъдат помирени, след като Коко видял какви ги върти благоверната му. Срещата преминала сдържано и от двете страни.

"Коко знаеше, че няма как да скочи на Жоро Илиев. Все пак той беше институция, държава в държавата дори, пък и му беше кум. Динев привидно демонстрира разбиране за пред него, Илиев му се извини и двамата уж се разбраха. Коко обаче като всеки нормален мъж не успя да преживее гаврата и след няколко месеца натири Анелия", обяснява политикът, участвал в "изясняващата" среща.

Освен че се договорили да си запазят приятелските взаимоотношения, Георги Илиев, Коко Динев и сподвижниците им се уговорили да пазят като очите си тайната. Едва днес тя излиза наяве.

*Доброто старо време, когато Георги Илиев кумуваше на сем. Диневи и всички бяха щастливи

"Сега Анелия се прави на добра приятелка на Коко, защото й помага финансово за клиповете и отглеждането на дъщеря им Ивон", сподели още приближеният на Динев и Илиев.

Като щедър кум и отявлен богаташ босът на ВИС-2 подарил на младото семейство Диневи апартамент в тузарския столичен квартал "Лозенец". От своя страна Коко Динев прехвърлил жилището на бившата си съпруга. Така певицата на практика се уредила с апартамент на свое име, подарен от ощастливения в тоалетната на "Домби" подземен бос.

Наскоро пък самият Коко Динев разкри, че именно Главния бил причината по-бързо да се ожени за Анелия. Две години преди да бъде убит, Илиев всяка сутрин се събуждал с мисълта, че това може да му е последният ден. Босът на ВИС-2 се обърнал към Динев с думите: "Хайде, събирайте се с Анелия, че ако не се ожениш сега, може и да не мога да ти стана кум."

Междувременно чалгарката Анелия мина през леглата на няколко "светски лъва". Един от тях е Мартин Данона, в който пайнерката бе лудо влюбена преди три години. Връзката им обаче издържа съвсем кратко.

*Данона с Анелия

В началото на тази година певицата разкри, че Данона се оказал поредното разочарование в нейния живот и поредният мъж, който има засилено чувство за собственост върху жената до себе си.

"Опитах какво ли не, но все не се получава. Искам най-накрая да намеря истински мъж, който не ме гледа в ръцете какво му нося, а поне се опитва да ми помага. Наистина Коко беше такъв, но обстоятелствата не позволиха да останем заедно. Последният ми приятел бе недорасъл за сериозна връзка и се опитваше да ми диктува правилата в живота", сподели тя.

Старозагорската чалгаджийка бе спрягана и за любовница на Йордан Йончев-Гъмзата. След дуетната им песен "4 секунди" двамата демонстрираха по-близки отношения, а на едно от съвместните им участия тромпетистът на Слави Трифонов обходи с микрофона задните части на Анелия.