Бизнесменът Коко Динев се е отчел подобаващо за имения си ден, пише „Всеки ден".

За празника в чест на Св. св. Константин и Елена баровецът заформил бляскаво парти в прясно ремонтирания си ресторант „Кошарите", докладваха очевидци на партито.

Да честитят на именика се отзовали стари приятели от обкръжението на Жоро Илиев, които останали очаровани от традиционното печено на чеверме прасенце.

Сред стотиците купонджии в култовата кръчма се откроявали Николай Цветин - Близнака, бившият изпълнителен директор на ВИС Чавдар Писарски и Боян Петракиев - Барона и Боби Сапунджиев, които щракали с пръсти покрай богатата софра. На лудия купон неизменно до боса на „Локомотив" Пловдив били любимата му - фолк дивата Емилия и майка му Боряна.

*Коко Динев и Емилия се забавляваха заедно

Старите авери на Коко Динев се скъсали да сипят поздрави за празника, докладва източникът. Сред най-активните били Стефан Михайлов - Шушо и Пламен Тимев - Ганди. Във вихъра на имения ден се завъртял и фолк певецът Константин, придружаван от своята половинка Надя.

В малките часове на нощта Коцето дори се отдал на сладка приказка с друг известен гостенин - Драгомир Драганов - Драго Чая, който се чувствал в свои води сред всичките мъжаги наоколо. Да уважи шефа си дошъл специално от Пловдив и треньорът на „Локомотив" Емил Велев - Кокала.

*Бизнесменът и съпругата му очаквано бяха в центъра на щурото парти

Майката на Коко Динев използвала случая да се изфука пред гостите с напълно ремонтираното заведение, което след дълга почивка отново се готви да блесне в нощния живот на София. Специално за любимия си син мама Боряна организирала и програма с куп известни музиканти и кулинарни шедьоври, които ВИП гостите дегустирали до ранни зори.

Константин Динев е дал 500 хил. лева като дарение за пострадалите от наводнението в Сърбия. С жеста си баровецът опроверга плъзналите слухове, че бизнесът му бил изправен пред финансов крах.

Според инфото милионерът се потресъл от трагедията на западната ни съседка и без да се замисли, превел половин милион по сметката на БЧК за дарения. В същото време държавните институции отделиха скромни суми за пострадалите от стихията, която отне 20 човешки живота.

*Босът на "Локомотив" Пловдив се нащтрака с приятели

Снимки: Всеки ден