Отношенията между популярния водещ Слави Трифонов и неговият дългогодишен авер Коко Динев са охладнели след скандал за пари, издадоха хора от светското общество.

Основните причини за напрежението между двамата били две, според твърденията на пожелали анонимност информатори, пише skandalno.net.

Основа за разправията била молба за краткосрочен заем на Дългия към Коко, който бившият на Анелия категорично отказал да му отпусне.

Според сведенията става въпрос за сума от порядъка на около 100 000 евро, които не достигали на продуцента, за да започне разработка на своя нова телевизионна продукция.

Въпреки уверенията, че поисканите пари ще бъдат върнати в срок, Динев останал непреклонен и заявил на Слави Трифонов, че повече не желае да го притесняват по финансови поводи. Опитал да му обясни, че неговото положение също не е цъфтящо в момента, но учиндолският изпълнител продължавал да настоява. В крайна сметка Дългия бил помолен учтиво да напусне, с препоръката никога повече да не се появява по какъвто и да е повод.

Отговорът на Слави Трифонов не закъснял и само ден след това, той жестоко порязал Анелия, която на свой ред го помолила за някаква услуга. Той не само отказал да свърши работата, но и заявил, че заради певицата е изгубил цял куп пари. Обвинил я за провала на поп – фолк турнето си в САЩ, което приключи с голяма загуба за неговата фирма. Български емигранти в щатите обаче са категорични, че изпълнителката няма никаква вина за калпавите концерти, защото била единствената, която наистина забавлявала публиката.