Въпреки че Виктория Терзийска упорито твърдеше, че дори не познава Коко Динев, камо ли да има връзка с него, явно вече е сигурна в чувствата му и не крие този факт.

Вокалистката на ''Мастило'' може и да не блести с изкуствени прелести като бившите фолк диви на Коко Динев, но е надарена с безспорен естествен чар и интелект. По всичко личи, че Вики обаче по едно нещо не отстъпва на чалгаджийките, които топлеха леглото на новия й любим досега, а именно как да извлечеш дивиденти от връзката си с богаташа.

От скоро новата изгора на футболния бос забавлява гостите в неговото казино ''Феникс'' и напук на очакванията новото поп звучене много се харесвало на клиентите на заведението на Коко Динев, което досега огласяха само екс фаворитките му от фолк гилдията, пише skandalno.net.



Според близки до Вики тя вече много, много не се и задържала в столицата, защото ако не е в Пловдив, то ще е накъде зад граница да придружава Коко, че да не вземе той да забърше нещо чуждо в нейно отсъствие и бързо да я отсвири. Запознати коментират, че хубавицата вече дори е започнала да разучава футболните правила, за да може съвсем скоро да седне до Коко и да подкрепя новия си любим отбор ''Локомотив'' (Пд).