Според последната клюка Коко Динев отрязал квитанциите на бившата си съпруга Анелия, която отскоро демонстрира изключително разкрепостено поведение.

Въпреки, че вече живее с колежката й Емилия, Коко явно все още си мисли, че може да командори певицата.

Говори се, че след като лъснаха папарашките снимки, на които ясно се вижда, че певицата е по монокини, бизнесменът се ядосал, но премълчал, надявайки се, че бившата му си е позволила еднократно тази волност.

След няколко дни обаче Коко разбрал, че майката на дъщеря му се препича край басейна на луксозен курортен комплекс, отново без горнище и то в компанията на свой приятел мъж.

Динев вдигнал телефона, за да се скара на Анелия за изцепката й, но от другата страна на слушалката певицата му заявила, че той не й е никакъв, затова не може да й държи сметка, пише в. „Шок”, цитира kliuki.bg.

„След като съм никакъв – от мен за теб повече никакви пари”, беснеел футболният бос и хвърлил мобилния си телефон в стената, твърдят от жълтото издание.

След като поуспокоил страстите Коко се обадил на счетоводителя си и наредил по никакъв повод да не отпуска издръжка на бившата му изгора.

Динев разговарял и с адвокатите си, от които поискал съвет как да осигури попечителска сметка, която да ползва само дъщеричката му Ивон, без майка й да пипне дори и лев.

„В момента Анелия е наказана. Коко й отряза финансите, но ако се държи прилично и се извини за поведението си, може и да си върне предишното положение, при което получаваше сравнително висока издръжка”, коментират познати на бизнесмена.

Заглавна снимка: Теди Грозданов