Плейбоят Коко Динев, който може да се похвали с факта, че през кревата му са минали почти всички родни фолкпевици, в момента е сам. Това разкри самият той пред таблоида „България днес”.

По-рано този месец бизнесменът се раздели с поредната си жена – Емилия. Десетки имена на други певици моментално бяха обявени като утешителки на бизнесмена. Нито едно от тях обаче не е актуално.

„В момента съм сам. Постоянно ме свързват с фолкпевици, но истината е, че засега не съм с никоя от тях. Не искам да коментирам раздялата си с Емилия, защото все пак двамата имаме дете. Отдал съм се на работата си и нямам време да се занимавам с жени” – споделя Коко Динев, пишат от kliuki.bg.

На въпрос дали има връзка с Преслава, бизнесменът отвръща: „Никоя певица не ме интересува. Това, че първите ми две жени са попфолк певици, е случайно – не съм ги търсил точно такива”.

Той признава, че е погълнат изцяло от хазартния си бизнес, отдал се е на футболния си отбор Локо (Пд) и няма време за мимолетни връзки.

Динев коментира и писанията, че Джена е причина за раздялата му с Емилия. „Дори не я познавам тази изпълнителка. Постоянно разни хора ме забъркват с фолкпевици. В повечето случаи няма нищо вярно” – отсича Коко Динев.