Според слуховете Коко Динев е платил силиконовите импланти на певицата.

Пламена бе сред талантите, взели участие във второто издание на музикалния формат „Мюзик Айдъл”. На старта на шоуто тя твърдеше, че иска да стане поп звезда като Кристина Агилера и Бионсе, но после бързо се ориентира към по-лекия фолк жанр, пише "Уикенд".

След края на риалитито заряза гаджето си Денислав от Перник и се появиха слухове, че е имала афера с чалга осеменителят Коко Динев. Според мълвата той я спонсорирал да си сложи силикон в гърдите.

С новите си цици певицата засне еротична фотосесия за мъжко списание. Направи и провокативни клипове в „Пайнер”. Във фирмата на Митко Димитров бъдещата анорексичка успя да се задържи само 3 години, след което договорът й бе прекратен поради липса на хитове в репертоара, припомнят запознати. Според запознати именно аферата й с Коко Динев я е сринала. Пламена не можела да си прости, че се е продала на милионера…

Доскоро Пламена Петрова отказваше да признае, че има проблем, но под натиска на разтревожените си роднини склонила да отиде на лекар.



Едва преди месец Пламена открито заговори за болестта си. Тогава тя направи шокиращи разкрития за болестта си.

Финалистката от „Мюзик айдъл“ призна, че заради анорексията цикълът й е спрял и има много малък шанс да има деца един ден. Тя със сълзи на очи си спомня най-тежкия й период – миналото лято, когато достигнала фаталните 35 кг.

„Всеки килограм нагоре ме нараняваше. Не съм си мислела за фатален край, но съм имала припадъци и гърчове“, спомня си Пламена.

Сега лека-полека започва да се възстановява, но борбата е много трудна. Успяла е да се задържи на 40 кг, но все още си мери храната.

„Най-големият ми страх е, че може никога да не забременея. Има варианти за лечение, но шансовете са минимални. Много е трудно един толкова слаб организъм да износи дете“, откровеничи през сълзи Пламена.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук, сн. Коко Динев - Булфото